Miksi asbestikartoitus pitää teettää?

Asbestia koskeva työsuojelulainsäädäntö uudistui 1.1.2016. Uusi asbestilaki ja –asetus tiukentaa vaatimuksia rakennusten remontti- ja korjaushankkeiden suhteen.  Lakiuudistuksen jälkeen asbestikartoitus on käytännössä teetettävä kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin rakennuksiin ennen purku- / remontointitöiden aloittamista.

Suomen Haitta-ainekartoitus Oy

Teemme lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, sekä yksittäiset näytteiden otot yrityksille ja yksityisille. Toimitamme valmiit raportit luotettavasti nopeallakin aikataululla. Pyrimme tekemään kartoitukset aina kahden päivän sisällä työn tilauksesta ja antamaan tulokset viikon sisällä kartoittamisesta.

Lue lisää missä tilanteissa asbestikartoitus on teetettävä »

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät?

  • PUOLUETTOMUUS

    Olemme puolueeton haitta-ainekartoittaja, joka tarkoittaa sitä, että emme tee asbestipurkuja itse emmekä suosittele purkutöitä tekeviä yrityksiä.

  • TULOSTEN LUOTETTAVUUS

    Käytämme ainoastaan akkreditoituneita laboratorioita näytteiden analysoimiseen. Näytteemme analysoi aina geologi. Meille turvallisuus on kaikki kaikessa ja vain toimimalla näin voimme taata palvelumme laadun. Lue lisää »

  • HELPPOUS JA NOPEUS

    Pyrimme tekemään kartoitukset aina kahden päivän sisällä työn tilauksesta ja antamaan tulokset viikon sisällä kartoittamisesta.

Asbestikartoitus Vaasa - Suomen Haitta-ainekartoitus Oy